ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ

Η ΕUROPA παρουσιάζει ένα πλήρες σύστημα για κάγκελα αλουμινίου. Ειδικά σχεδιασμένοι σωλήνες αλουμινίου συνδυάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και λύσεων για κάθε εφαρμογή.

Τεχνική Περιγραφή

Η υψηλή αντοχή των ανοδιωμένων στοιχείων αλουμινίου επιτρέπει την χρήση του συστήματος σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Η μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων προσδίδει στο σύστημα αυξημένη ευελιξία ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως σκάλες, κουπαστές, πισίνες και ασύμμετρα μπαλκόνια. Το σύστημα για κάγκελα της EUROPA μπορεί να δεχθεί φύλλα από κρύσταλλα, άλλως υαλοπίνακες διπλής υάλωσης με ενδιάμεση μεμβράνη PVB (πολυβινυλοβουτυράλη) ή διακοσμητικά πάνελ αλουμινίου δίνοντας τη λύση σε κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση. Προσφέρει λειτουργικότητα, υψηλή αισθητική, μεγάλη αντοχή και φυσικά την εγγύηση της ποιότητας EUROPA.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συστήματος

Όλα τα προφίλ και τα εξαρτήματα του συστήματος παράγονται από αλουμίνιο και έχουν υποστεί επεξεργασία με την μέθοδο της ανοδίωσης, η οποία προσδίδει ιδιαίτερη αντοχή στο τελικό προϊόν. Ειδικά για τα κάγκελα της EUROPA η ανοδίωση είναι πάχους άνω των 20 μικρών διασφαλίζοντας τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προφίλ και των εξαρτημάτων του συστήματος. Το τελικό προϊόν έχει μεγάλη ανθεκτικότητα διατηρώντας αναλλοίωτη την εμφάνισή του.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Συστήματος

Το σύστημα δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για την συντήρησή του. Ο τακτικός καθαρισμός με μαλακό πανί και χλιαρό νερό εξασφαλίζει τη διατήρηση του φινιρίσματος κρατώντας αναλλοίωτη την λάμψη των ανοδιωμένων επιφανειών.